Persoonlijke en verhalende
trouwreportages

Een vrolijke dag: familie en vrienden om je heen, iedereen op z'n mooist en jullie als stralend middelpunt! Een dag vol bijzondere, ontroerende en hilarische momenten.  Een dag die je wilt bewaren, en daar zet ik me graag voor in.

Ik breng jullie bruiloft verhalend in beeld, een boek dat het kijken waard is. Ik werk met natuurlijk licht, en altijd onopvallend. Mijn stijl omschrijf ik het liefst als journalistiek en tijdloos. Ik fotografeer de dag zoals hij echt is, en maak foto's die altijd mooi blijven. De locaties, unieke details, spontane reacties, mooie momenten, het komt allemaal voorbij. Daarom ben ik er graag de hele dag bij: van make-up tot en met het feest. 

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, voor ieder wat wils. Wil je het allemaal anders? Geen probleem, ik pas me graag aan.

'Ik breng jullie bruiloft verhalend in beeld,
een boek dat het kijken waard is.'
Een beeldverhaal van de dag

Een compleet beeldverhaal van het begin tot en met het einde. Haast onmerkbaar beweeg ik me tussen de mensen om de mooiste foto's te maken en niets te missen. Zo kan ik jullie bruiloft fotograferen vanuit het perspectief van jullie gasten. 

De fotoshoot

Tijdens de shoot ben ik iets meer sturend. Ik laat jullie graag jezelf zijn, en geef af en toe aanwijzingen en tips. Ik houd van variatie in sfeer en uitstraling. Stijlvol, tijdloos, maar ook samen lachen en de liefde laten zien.

Wat krijgen we?

Een professionele fotograaf waarvan je veel mag verwachten. Een beeldverhaal dat met zorg en aandacht is gemaakt. Speciaal geselecteerde en nabewerkte foto’s in de hoogste kwaliteit. Een handgemaakt fine-art album met jullie verhaal.

Pakketten

Om een complete trouwreportage te maken, ben ik het liefst de hele dag aanwezig. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, net wat jullie het beste past. Er komen verder geen extra kosten meer bij. Wel kun je extra spreads voor het trouwalbum kopen voor 20,- euro per spread (2 pagina’s). Wil je het allemaal anders? Laat het me even weten, ik pas me graag aan.

Pakket A

› Kennismakingsgesprek
› 8 uur fotografie
› Online fotoalbum
› 250 foto’s in hoge resolutie

€ 1495,-

Optie: fine-art album met 25 spreads €625,-

Pakket B

› Kennismakingsgesprek
› 12 uur fotografie
› Online fotoalbum
› 350 foto’s in hoge resolutie
› Inclusief 30x30cm fine-art album
(25 spreads)

€ 2695,-

Pakket C

› Kennismakingsgesprek
› 12+ uur fotografie
› Online fotoalbum
› 450 foto’s in hoge resolutie
› Inclusief 30x30cm fine-art album
(30 spreads)

€ 2995,-

Succesvol verstuurd

Bedankt voor jullie bericht! Ik neem binnenkort contact met jullie op.

Check mijn beschikbaarheid

Weten of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben? Check het direct.