Werkwijze

Als professioneel fotograaf ben ik breed inzetbaar. Ik werk vanuit mijn fotostudio in Bodegraven, maar fotografeer ook op locatie door heel Nederland. Elk bedrijf is anders, en de vraag naar beeldmateriaal is even divers. Ik denk graag mee om een duidelijke beeldvisie voor uw bedrijf of project te realiseren. Mijn werk wordt verschillend toegepast. Van corporate magazines, social content, kranten en websites tot online campagnes en productverpakkingen. 

Ik heb ambachten altijd mooi gevonden. Kennis, vaardigheid en gereedschappen inzetten om tot een mooi eindproduct te komen
Preproductie

Wat zijn de eisen en wensen? Wat is je doelgroep en wat wil je communiceren? Ik denk graag mee om een duidelijke beeldvisie te ontwikkelen. Van daaruit maak ik een vrijblijvende offerte op maat. Door vooraf duidelijke afspraken te maken is de uitvoering efficiënt.

De fotoshoot

Vanuit de preproductie volgt de uitvoering. Hiervoor gebruik ik moderne, professionele apparatuur. De camera wordt op een laptop aangesloten waardoor de foto's direct op groot scherm zichtbaar zijn. Hierdoor kan de opdrachtgever direct meekijken, en is de foto beter te controleren op scherpte, licht, compositie en andere vastgestelde eisen. Ook op buitenlocaties is alle apparatuur inzetbaar.

Postproductie

Na de fotoshoot selecteer ik de foto's. De geselecteerde foto's worden nabewerkt en in de hoogste kwaliteit digitaal aangeleverd. De mate van beeldbewerking varieert per project. Alle data wordt zorgvuldig opgeslagen en verstuurd. Mijn complete digitale archief wordt op meerdere locaties bewaard, zodat verlies van data uitgesloten is. Ook jaren na opdracht kunnen foto's nog opgevraagd worden.

Snelle opdrachten

Voor relatief eenvoudige opdrachten is een uitgebreide werkbespreking of locatiebezoek vooraf meestal overbodig. In die gevallen bied ik onderstaande diensten aan. Dit kan vaak binnen 30 dagen ingepland en afgerond worden. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Korte opdracht

› maximaal 1,5 uur op locatie
› +/- 10 foto's 
› gebruik van mobiele apparatuur

€ 225,-

Korte bedrijfsreportage

› maximaal 4 uur op locatie
› +/- 25 foto's
› gebruik van professionele apparatuur

€ 495,-

Profielfoto's 

› minimaal 5 personen
› in de studio of op locatie
› studio op locatie €130,- per opbouw

€ 25,- per portret

Alle genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW.

Succesvol verstuurd

Bedankt voor je bericht. Ik neem binnenkort contact met je op.

Beschikbaarheid

Weten of ik beschikbaar ben? Vraag het aan.