info_adriaan_verhoeven_fotografie-3
adriaan_verhoeven_fotografie_bodegraven_02
info_adriaan_verhoeven_fotografie-5
info_adriaan_verhoeven_fotografie-4
info_adriaan_verhoeven_fotografie-2
info_adriaan_verhoeven_fotografie-1

"Fotografie is voor mij interessant omdat foto's beleving kunnen vangen, opslaan en doorgeven."


Over mij


Aangenaam kennis te maken! Ik ben Adriaan Verhoeven, professioneel fotograaf en groot fan van ontwerpersduo Charles & Ray Eames. Die interesse heb ik overgehouden aan mijn opleiding interieurontwerp. Tijdens die opleiding leerde ik kleur, vorm, materiaal en licht te combineren. Dat zie je nu terug in mijn fotografie.

Sinds enkele jaren ben ik zelfstandig fotograaf vanuit Zwammerdam, een klein dorpje tussen Bodegraven en Alphen aan den Rijn. Ik ben me vooral toe gaan leggen op trouwfotografie en bedrijfsfotografie. Twee totaal verschillende onderwerpen. Het ene heel persoonlijk, liefdevol, emotioneel, vol mooie details en bijzondere gebeurtenissen. Het andere berekend, doordacht en gericht op binding en aanzetten tot actie. Toch heeft het een overeenkomst: in beide gevallen gaat het om identiteit, het beeld vertelt wie jij bent. En dat wil ik vertellen. 

Ik wil een verhaal vertellen met mijn foto's. Fotografie is voor mij interessant omdat foto's beleving kunnen vangen, opslaan en doorgeven. Dat spoort mij aan tot inleving en creatief denken zodat ik samen met jou een beeld kan maken dat waardevol is.

Onder ' portret', 'bruiloft' en 'commercieel' vind je al mijn werk in opdracht. Kijk hier voor vrij werk van mij.


Investering

Portret

Een portretserie volgt altijd nadat we kennis hebben gemaakt en ideeën hebben omgezet tot een concreet plan. Ik denk graag mee over locatie en opzet. Onder portretseries reken ik; newborn fotografie, loveshoot, portret, familieportret, enz. Een mooie serie van minimaal 20 beelden digitaal in grootformaat start al bij 225 euro. 

Bruiloft

Je bruiloft vier je zoals jullie dat samen willen. Daarom werk ik niet met vaste paketten, maar pas ik me volledig aan jullie wensen aan. Uiteraard ben ik er graag de hele dag bij om jullie een prachtige herinnering in beeld te kunnen geven. Het liefst ontmoet ik jullie al ruim voor de bruiloft om jullie te leren kennen en de dag door te spreken. En als jullie voor de bruiloft een loveshoot boeken krijgen jullie 100 euro korting op de trouwreportage! Trouwreportages starten al vanaf 1395 euro voor 8 uur fotografie. Je krijgt dan minimaal 300 beelden digitaal in hoge resolutie. Tijdens de kennismaking laat ik jullie graag mijn albums zien!

Commercieel

Wilt u foto's voor uw website, of een reportage van uw bedrijfsevenement? Opent u een nieuwe winkel, of presenteert u een nieuw product? Ik denk graag met u mee om promotie en publicatie in beeld te optimaliseren. Neem contact met mij op voor een passend voorstel.

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten à € 0,32 p/km.
Deze tarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2016 en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden.